Noniin, blogi on ollut unohduksissa pimeimmän talven ajan. Jotain askarteluja ja käsitöitä toki olen saanut aikaan, mutta jostain syystä niitä ei ole tullut raportoitua tänne. Bloggausinto herää taas henkiin kun kevätaurinko pilkottaa ja multasormet syyhyää!

Tänään kävin ostamassa kevään ensimmäiset taimet. Oven pieleen syntyi tämän näköinen kivikkoistutus. Melko karun näköinenhän tuo vielä on, mutta toivottavasti pikkutalvio alkaa levitä melkoista kyytiä kunhan säät tästä vielä lämpenee. Kaveriksi talvio sai keltamaksaruohoa ja kattomehitähtiä. Nuo kivet olivat jo paikallaan, mutta karsin niitä ja tein hieman uudelleenjärjestelyä. Rinne on melko haastava paikka, koska se on kovaa hiekkamaata ja melkoisen jyrkkä (kuva loiventaa). Harmittaa kun en ottanut ennen- kuvaa! Joka tapauksessa kyseessä oli vain epämääräinen kiviröykkiö. Innostuin kivikkokasveista niin paljon, että vastaavanlainen istutus on suunnitteilla myös kahteen muuhun paikkaan pihallamme. Toivottavasti kasvit viihtyvät, olisi melkoisen helppohoitoinen istutus! Taustalla näkyy talon edellisen omistajan perintönä saatu kyltti "puutarhuri lomalla". Siltä pihamme valitettavasti näyttääkin, mutta taistelu jatkuu!

1240937276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tokihan piti myös orvokkeja saada, tulppaanit kun antavat vielä odottaa itseään. Prismassa muuten joku rouva luuli että olen töissä siellä. Ilmeisesti touhotin niin vauhdilla menemään taimihyllyjen välissä! Nauru

1240937404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e